Slapen in een kartonnen tent, BBQ, kinderanimatie, muziek en nog zoveel meer. Op vrijdag 20 juli kan je met het hele gezin een nacht kamperen in de tuin van Toerisme Westerlo. En je hoeft geen tent mee te brengen want er staan kartonnen tenten opgesteld.

Elke tent mag beschilderd en versierd worden. Wie de mooiste tent maakt, krijgt al meteen een verrassing. Na afloop van het kampeerweekend kan de tent mee naar huis. Je kan ze ook achter laten voor recyclage.

Er is ook douche- en gelegenheid. Je mag 's avonds je picknick eten. Er zijn ook barbecues met houtskool waar je je eigen vlees of vis kan bakken. Vooraf een barbecuepakket met vlees en groenten bestellen kan ook.

Dit kost 15 euro per volwassene en 10 euro per kind. Wij voorzien borden en bestek voor iedereen.

Op de Kamping van Karton is een heleboel te beleven. Er zijn springkastelen, ballenbad, mega lego blokken, boeken, spelletjes, verkleedkoffers enz. 's Avonds geniet jong en oud van een verrassende voorstelling van Circo Fiasco en nar Fabula brengt verhaaltjes en muziek bij het kampvuur.

Liggen de kids in hun tent? Dan kunnen de ouders napraten bij een drankje en hapje op het gezellige terras. Na het ontwaken, staat er voor iedereen een lekker stevig ontbijt met streekproducten klaar. Nog een ontspannend yoga moment, een creatieve workshop of lekker ravotten in de tuin voor je weer huiswaarts keert.

Reserveren bij Toerisme Westerlo :

volwassene 65 euro
kind – 18 jaar 25 euro
kind – 2 jaar gratis
BBQ pakket volwassene 15 euro
BBQ pakket kind 10 euro.

Zaterdag 21 juli is iedereen welkom voor de BBQ BYOM. Vanaf 16 uur is het gezellige terras open en staan de warme barbecues klaar in de tuin van Toerisme Westerlo. Breng je eigen vlees of vis en bijgerechtjes mee en sta zelf aan de BBQ voor het bakken. Borden, bestek en drank zijn aanwezig.

Voor de kinderen zijn er springkastelen, een ballenbad, mega lego blokken en spelletjes. Om 18.30 uur is er een gratis optreden van EarJazzM en om 21 uur staat AfterM op het podium. Twee bands uit de regio die zorgen voor de nodige sfeer en ambiance.